Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ходак, А. - Нутовая мука в рецептуре конфет позволяет сочетать различные виды белков [Текст]
Ходак, А. - Нутовая мука в рецептуре конфет позволяет сочетать различные виды белков [Текст]
Стаття
Автор: Ходак, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Нутовая мука в рецептуре конфет позволяет сочетать различные виды белков [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ходак, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Нутовая мука в рецептуре конфет позволяет сочетать различные виды белков [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Ходак, А.
Нутовая мука в рецептуре конфет позволяет сочетать различные виды белков [Текст] / А. Ходак, Т. Савенкова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.24.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Виробництво : кондитерське
Ходак, А.
Нутовая мука в рецептуре конфет позволяет сочетать различные виды белков [Текст] / А. Ходак, Т. Савенкова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.24.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Виробництво : кондитерське