Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ладур, Т. - Вместо сахара - высокомальтозная патокав в карамели и помадных конфетах [Текст]
Ладур, Т. - Вместо сахара - высокомальтозная патокав в карамели и помадных конфетах [Текст]
Стаття
Автор: Ладур, Т.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вместо сахара - высокомальтозная патокав в карамели и помадных конфетах [Текст]: Пищевые добавки
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ладур, Т.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вместо сахара - высокомальтозная патокав в карамели и помадных конфетах [Текст]: Пищевые добавки
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Ладур, Т.
Вместо сахара - высокомальтозная патокав в карамели и помадных конфетах [Текст] : Пищевые добавки / Т. Ладур, Н. Лукин, С. Соловьева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.33-34.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : інноваційна
Ладур, Т.
Вместо сахара - высокомальтозная патокав в карамели и помадных конфетах [Текст] : Пищевые добавки / Т. Ладур, Н. Лукин, С. Соловьева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.33-34.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : інноваційна