Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Lefever, Michael M. - Restaurant reality
Lefever, Michael M. - Restaurant reality
Книга
Автор: Lefever, Michael M.
Restaurant reality: A Manager's guide
Видавництво: Van Nostrand Reinhold, 1989 г.
ISBN 0-442-25938-7
Автор: Lefever, Michael M.
Restaurant reality: A Manager's guide
Видавництво: Van Nostrand Reinhold, 1989 г.
ISBN 0-442-25938-7
(UA) Книга
65.9(7США)09+65.9(7США)424
Lefever, Michael M.
Restaurant reality : A Manager's guide / Michael M. Lefever. – New York : Van Nostrand Reinhold, 1989. – 237 с. – Ресторан-реальность.Справочник менеджера Лефевер Майкл М. – ISBN 0-442-25938-7.
ББК 65.9(7США)09+65.9(7США)424
ББК Л53
загальний = Філологічні науки : Мовознавство : Мови світу : Англійська мова
загальний = Бізнес
загальний = Харчування : громадське
загальний = Економіка США
загальний = Бізнес : ресторанний
286005 Наук. абонемент
65.9(7США)09+65.9(7США)424
Lefever, Michael M.
Restaurant reality : A Manager's guide / Michael M. Lefever. – New York : Van Nostrand Reinhold, 1989. – 237 с. – Ресторан-реальность.Справочник менеджера Лефевер Майкл М. – ISBN 0-442-25938-7.
ББК 65.9(7США)09+65.9(7США)424
ББК Л53
загальний = Філологічні науки : Мовознавство : Мови світу : Англійська мова
загальний = Бізнес
загальний = Харчування : громадське
загальний = Економіка США
загальний = Бізнес : ресторанний
286005 Наук. абонемент