Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шестаков, С. - Газоутворюючу здатність дріжджів можна підвищити за допомогою їх акустичної кавітації [Текст]
Шестаков, С. - Газоутворюючу здатність дріжджів можна підвищити за допомогою їх акустичної кавітації [Текст]
Стаття
Автор: Шестаков, С.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Газоутворюючу здатність дріжджів можна підвищити за допомогою їх акустичної кавітації [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шестаков, С.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Газоутворюючу здатність дріжджів можна підвищити за допомогою їх акустичної кавітації [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Шестаков, С.
Газоутворюючу здатність дріжджів можна підвищити за допомогою їх акустичної кавітації [Текст] / С. Шестаков, Т. Волохова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.43.
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мікробіологія
Шестаков, С.
Газоутворюючу здатність дріжджів можна підвищити за допомогою їх акустичної кавітації [Текст] / С. Шестаков, Т. Волохова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N11. – С.43.
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мікробіологія