Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохин, В. А. - Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания"
Дорохин, В. А. - Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания"
Книга
Автор: Дорохин, В. А.
Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания": учебное пособие
Видавництво: Учебно-научный комплекс Центросоюза, 1988 г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохин, В. А.
Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания": учебное пособие
Видавництво: Учебно-научный комплекс Центросоюза, 1988 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
6П8.9 Д-69
Дорохин, В. А.
Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания" : учебное пособие / В. А. Дорохин, О. П. Шеляков. – М. : Учебно-научный комплекс Центросоюза, 1988. – 89 с.
ББК 6П8.9 Д-69
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Народна освіта. Педагогічні науки : Професійна і спеціальна освіта : Вища освіта. Педагогіка вищої школи : Виховний процес у вищій школі
загальний = Харчування : громадське
Загальний читальний зал
5477бр. Загальний читальний зал
Навч. абонемент
бр.5477 Навч. абонемент
Читальний зал для науковців
6П8.9 Д-69
Дорохин, В. А.
Введение в специальность "Инженер-технолог общественного питания" : учебное пособие / В. А. Дорохин, О. П. Шеляков. – М. : Учебно-научный комплекс Центросоюза, 1988. – 89 с.
ББК 6П8.9 Д-69
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Народна освіта. Педагогічні науки : Професійна і спеціальна освіта : Вища освіта. Педагогіка вищої школи : Виховний процес у вищій школі
загальний = Харчування : громадське
Загальний читальний зал
5477бр. Загальний читальний зал
Навч. абонемент
бр.5477 Навч. абонемент
Читальний зал для науковців