Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технология мяса и мясопродуктов
Технология мяса и мясопродуктов
Книга
Автор:
Технология мяса и мясопродуктов: Учебник
Видавництво: Агропромиздат, 1988 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технология мяса и мясопродуктов: Учебник
Видавництво: Агропромиздат, 1988 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
6П8.74 Т38
Технология мяса и мясопродуктов : Учебник / под ред. И. А. Рогов. – Москва : Агропромиздат, 1988. – 575 с. : 1.60.
ББК 6П8.74 Т38
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції харчування
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
258065 Загальний читальний зал
258368 Загальний читальний зал
258370 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
258067 Навч. абонемент
258068 Навч. абонемент
6П8.74 Т38
Технология мяса и мясопродуктов : Учебник / под ред. И. А. Рогов. – Москва : Агропромиздат, 1988. – 575 с. : 1.60.
ББК 6П8.74 Т38
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія продукції харчування
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
258065 Загальний читальний зал
258368 Загальний читальний зал
258370 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
258067 Навч. абонемент
258068 Навч. абонемент