Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мицык, В. Е. - Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов
Мицык, В. Е. - Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов
Книга
Автор: Мицык, В. Е.
Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов
Видавництво: Урожай, 1990 г.
ISBN відсутній
Автор: Мицык, В. Е.
Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов
Видавництво: Урожай, 1990 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
6П8.7 М70
Мицык, В. Е.
Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов / В. Е. Мицык, А. Ф. Невольниченко. – Москва : Урожай, 1990. – 152 с. : ил. – ISBN 5-337-00632-0.
ББК 6П8.7 М70
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Виробництво : харчових продуктів
269897 Загальний читальний зал
269899 Загальний читальний зал
269884 Наук. абонемент
269885 Наук. абонемент
269886 Наук. абонемент
269887 Наук. абонемент
269888 Наук. абонемент
269889 Наук. абонемент
269890 Наук. абонемент
269891 Наук. абонемент
269892 Наук. абонемент
269893 Наук. абонемент
269894 Наук. абонемент
269895 Наук. абонемент
269896 Наук. абонемент
269898 Наук. абонемент
269900 Наук. абонемент
269947 Наук. абонемент
269948 Наук. абонемент
269949 Наук. абонемент
6П8.7 М70
Мицык, В. Е.
Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов / В. Е. Мицык, А. Ф. Невольниченко. – Москва : Урожай, 1990. – 152 с. : ил. – ISBN 5-337-00632-0.
ББК 6П8.7 М70
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Виробництво : харчових продуктів
269897 Загальний читальний зал
269899 Загальний читальний зал
269884 Наук. абонемент
269885 Наук. абонемент
269886 Наук. абонемент
269887 Наук. абонемент
269888 Наук. абонемент
269889 Наук. абонемент
269890 Наук. абонемент
269891 Наук. абонемент
269892 Наук. абонемент
269893 Наук. абонемент
269894 Наук. абонемент
269895 Наук. абонемент
269896 Наук. абонемент
269898 Наук. абонемент
269900 Наук. абонемент
269947 Наук. абонемент
269948 Наук. абонемент
269949 Наук. абонемент