Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шуб, I. - Цукровмісний сироп подовжує свіжість пшеничного хліба з борошна першого сорту [Текст]
Шуб, I. - Цукровмісний сироп подовжує свіжість пшеничного хліба з борошна першого сорту [Текст]
Стаття
Автор: Шуб, I.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Цукровмісний сироп подовжує свіжість пшеничного хліба з борошна першого сорту [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шуб, I.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Цукровмісний сироп подовжує свіжість пшеничного хліба з борошна першого сорту [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Шуб, I.
Цукровмісний сироп подовжує свіжість пшеничного хліба з борошна першого сорту [Текст] / I. Шуб, М. Логінова, О. Аношина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N9. – С.36.
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Технологія : інноваційна
Шуб, I.
Цукровмісний сироп подовжує свіжість пшеничного хліба з борошна першого сорту [Текст] / I. Шуб, М. Логінова, О. Аношина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2008. – N9. – С.36.
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Технологія : інноваційна