Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бурбак, А. М. - Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Бурбак, А. М. - Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс] : Навч. комплекс / А. М. Бурбак, Л. Б. Олійник. – 2004. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
загальний = Технологія
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Галузь : промисловості
Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс] : Навч. комплекс / А. М. Бурбак, Л. Б. Олійник. – 2004. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
загальний = Технологія
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Галузь : промисловості