Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Продукція
Рубрики
--> Продукція
Друк списку
--> Продукція
Рубрика
- Назва:
- Продукція
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Петрович, Й. М.
Поточні витрати підприємства та собівартість продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Петрович, Й. М.
Поточні витрати підприємства та собівартість продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Пожоджук, Р.
Право споживача на інформацію про продукцію [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Пожоджук, Р.
Право споживача на інформацію про продукцію [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Про технічні регламенти та оцінку відповідності [Текст]: Закон від 15 січ. 2015 р. № 124-VIII
б.р.
ISBN відсутній
Про технічні регламенти та оцінку відповідності [Текст]: Закон від 15 січ. 2015 р. № 124-VIII
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ілляшенко, С. М.
Застосування маркетингових методів оцінки інноваційної продукції
б.р.
ISBN відсутній
Ілляшенко, С. М.
Застосування маркетингових методів оцінки інноваційної продукції
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Верига, Ю. А.
Прогнозний аналіз взаємозв'язку витрат, обсягу діяльності та прибутку підприємства: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Верига, Ю. А.
Прогнозний аналіз взаємозв'язку витрат, обсягу діяльності та прибутку підприємства: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Стаття
Толок, Г.
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Толок, Г.
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шкварчук, Л. О.
Дотації як інструмент державного регулювання продовольчої продукції + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Шкварчук, Л. О.
Дотації як інструмент державного регулювання продовольчої продукції + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Архіпов, В. В.
Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
б.р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Крайнюк, Л.
Современные подходы к разработке кулинарной продукции + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Крайнюк, Л.
Современные подходы к разработке кулинарной продукции + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кільніцька, О. С.
Ринок кондитерської продукції в Україні: тенденції та перспективи розвитку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кільніцька, О. С.
Ринок кондитерської продукції в Україні: тенденції та перспективи розвитку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Чала, О. А.
Деякі аспекти збутової діяльності виробників плодоовочевої консервної продукції Автономної Респуб...
б.р.
ISBN відсутній
Чала, О. А.
Деякі аспекти збутової діяльності виробників плодоовочевої консервної продукції Автономної Респуб...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Тюха, І. В.
Стан, тенденції і перспективи розвитку українського експорту продукції АПК [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тюха, І. В.
Стан, тенденції і перспективи розвитку українського експорту продукції АПК [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мельников, О. В.
Сучасний етап реалізації програми "Українська книга" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мельников, О. В.
Сучасний етап реалізації програми "Українська книга" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дашко, І. М.
Сучасний стан та особливості розвитку підприємств харчової промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дашко, І. М.
Сучасний стан та особливості розвитку підприємств харчової промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дашко, І. М.
Сучасний стан та особливості розвитку підприємств харчової промисловості [ТекстДашко]
б.р.
ISBN відсутній
Дашко, І. М.
Сучасний стан та особливості розвитку підприємств харчової промисловості [ТекстДашко]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Ткачук, В. В.
Сучасні реалії технічного регулювання експорту української продукції в ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ткачук, В. В.
Сучасні реалії технічного регулювання експорту української продукції в ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дейниченко, Г. В.
Сучасні шляхи підвищення споживної цінності продукції рослинництва за допомогою біофортифікації [...
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Сучасні шляхи підвищення споживної цінності продукції рослинництва за допомогою біофортифікації [...
б.р.
ISBN відсутній