Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: ягід
Рубрики
--> Переробка
----> ягід
Друк списку
--> Переробка
----> ягід
Рубрика
- Назва:
- ягід
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології отримання соку з шовковиці чорної [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології отримання соку з шовковиці чорної [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дубініна, А. А.
Температурний вплив на реологічні характеристики паст із ревеню та агрусу
б.р.
ISBN відсутній
Дубініна, А. А.
Температурний вплив на реологічні характеристики паст із ревеню та агрусу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Гаврилов, В. Я.
Дослідження кінетичних даних сушіння чорноплідної горобини
б.р.
ISBN відсутній
Гаврилов, В. Я.
Дослідження кінетичних даних сушіння чорноплідної горобини
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Агафонов, А. Д.
Организация заготовок дикорастущих плодов, ягод, грибов и лекарственных трав
Агропромиздат, 1975 р.
ISBN відсутній
Агафонов, А. Д.
Организация заготовок дикорастущих плодов, ягод, грибов и лекарственных трав
Агропромиздат, 1975 р.
ISBN відсутній
Книга
Скрипников, Ю. Г.
Переработка плодов и ягод и технохимический контроль: Учебник
Агропромиздат, 1979 р.
ISBN відсутній
Скрипников, Ю. Г.
Переработка плодов и ягод и технохимический контроль: Учебник
Агропромиздат, 1979 р.
ISBN відсутній
Стаття
Тимофеева, В. Н.
Продукты переаботки рябины садовой и аронии черноплодной [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тимофеева, В. Н.
Продукты переаботки рябины садовой и аронии черноплодной [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шубина, Г.
Плодоовощные прогнозы [Текст]: рынок замороженных ягод и фруктов
б.р.
ISBN відсутній
Шубина, Г.
Плодоовощные прогнозы [Текст]: рынок замороженных ягод и фруктов
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Бочковская, Е.
Ягоды Украины: как вырастить, переработать и продать? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бочковская, Е.
Ягоды Украины: как вырастить, переработать и продать? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Юрчишина, Л. М.
Производство новых видов консервов профилактического питания [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Юрчишина, Л. М.
Производство новых видов консервов профилактического питания [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тюрікова, І. С.
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної + [Електрон. ресурс]: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська державна академія харчових технологій, 1999 р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної + [Електрон. ресурс]: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська державна академія харчових технологій, 1999 р.
ISBN відсутній
Книга
Кн.4. : Материалы и оборудование для предприятий, перерабатывающих плоды и ягоды
Січ, 2000 р.
ISBN 966-511-137-X
Кн.4. : Материалы и оборудование для предприятий, перерабатывающих плоды и ягоды
Січ, 2000 р.
ISBN 966-511-137-X
Книга
Кн.5. : Техника безопасности, пожаробезопасности и промсанитарии на плодоперерабатыващих предприятиях
Січ, 2000 р.
ISBN 966-511-142-6
Кн.5. : Техника безопасности, пожаробезопасности и промсанитарии на плодоперерабатыващих предприятиях
Січ, 2000 р.
ISBN 966-511-142-6
Книга
Кн.7. : Технохимический, микробиологический и органолептический контроль при переработке плодов и ягод
Січ, 2002 р.
ISBN 966-7935-21-3
Кн.7. : Технохимический, микробиологический и органолептический контроль при переработке плодов и ягод
Січ, 2002 р.
ISBN 966-7935-21-3
Книга
Скрипников, Ю. Г.
Технология переработки плодов и ягод: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1988 р.
ISBN відсутній
Скрипников, Ю. Г.
Технология переработки плодов и ягод: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1988 р.
ISBN відсутній
Книга
Скрипников, Ю. А.
Технологія переробки плодів і ягід: Навч. посібник для ПТУ. Пер. з рос.
Урожай, 1991 р.
ISBN 5-337-00984-2
Скрипников, Ю. А.
Технологія переробки плодів і ягід: Навч. посібник для ПТУ. Пер. з рос.
Урожай, 1991 р.
ISBN 5-337-00984-2
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія сушіння плодоовочевої сировини + [Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВЦ ПУСКУ, 2006 р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Технологія сушіння плодоовочевої сировини + [Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВЦ ПУСКУ, 2006 р.
ISBN відсутній
Стаття
Корзун, В.
Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищенним вмістом мікроелементів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В.
Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищенним вмістом мікроелементів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній