Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Домішок
Рубрики
--> Домішок
Друк списку
--> Домішок
Рубрика
- Назва:
- Домішок
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Макаринська, А. В.
Обгрунтування вибору сировини для виробництва білкової кормової добавки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Макаринська, А. В.
Обгрунтування вибору сировини для виробництва білкової кормової добавки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Богатырев, А.
Научные принципы обогащения пищевых продуктов микронутриентами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Богатырев, А.
Научные принципы обогащения пищевых продуктов микронутриентами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Родак, О. Я.
Сучасні напрямки поліпшення харчової та біологічної цінності спредів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Родак, О. Я.
Сучасні напрямки поліпшення харчової та біологічної цінності спредів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Попова, М. Ю.
Изучение возможности внесения селеносодержащих добавок в молочные продукты [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Попова, М. Ю.
Изучение возможности внесения селеносодержащих добавок в молочные продукты [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Розиев, Р. А.
Молочные продукты, обогащенные биофлавонидами и йодом [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Розиев, Р. А.
Молочные продукты, обогащенные биофлавонидами и йодом [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Савченко, О.
Основні принципи створення біотехнології м'якого сирного продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Савченко, О.
Основні принципи створення біотехнології м'якого сирного продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Чижикова, О. Г.
Роль хлебопекарных улучшителей в сохранении свежести хлеба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чижикова, О. Г.
Роль хлебопекарных улучшителей в сохранении свежести хлеба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Левицький, Т.
Особливості обігу та використання преміксів в рамках нового законодавства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Левицький, Т.
Особливості обігу та використання преміксів в рамках нового законодавства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мережко, Н.
Експлуатаційні властивості бензинів з багатофункціональними добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мережко, Н.
Експлуатаційні властивості бензинів з багатофункціональними добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]: підручник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-36-9
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]: підручник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-36-9
Стаття
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
б.р.
ISBN відсутній
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
б.р.
ISBN відсутній