Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сукманов, В. О.
До списку авторів
Сукманов, В. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 6. Т.1: Темат. зб. наук. праць
ДонДУЕТ, 2001 р.
ISBN відсутній
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 6. Т.1: Темат. зб. наук. праць
ДонДУЕТ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 6. Т.2: Темат. зб. наук. праць
ДонДУЕТ, 2001 р.
ISBN відсутній
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 6. Т.2: Темат. зб. наук. праць
ДонДУЕТ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 4: Темат. зб. наук. праць
ДонДУЕТ, 2000 р.
ISBN відсутній
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 4: Темат. зб. наук. праць
ДонДУЕТ, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка: Міжнародна науково-технічна конференція: Тези доповідей
ДонДУЕТ, 2001 р.
ISBN відсутній
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка: Міжнародна науково-технічна конференція: Тези доповідей
ДонДУЕТ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сукманов, В. О.
Обробка молока і продуктів на його основі високим тиском
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Обробка молока і продуктів на його основі високим тиском
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сукманов, В. О.
Механізм дії високого тиску на фракційний склад білків молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Механізм дії високого тиску на фракційний склад білків молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сукманов, В. О.
Порівняльний аналіз методів виробництва вершкового масла [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Порівняльний аналіз методів виробництва вершкового масла [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Структуроутворення та дисперсний аналіз складу вершкового масла, обробленого високим циклічним ти...
б.р.
ISBN відсутній
Структуроутворення та дисперсний аналіз складу вершкового масла, обробленого високим циклічним ти...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Левіт, І. Б.
Реологія харчових продуктів [Текст]: підручник
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN 978-966-184-184-9
Левіт, І. Б.
Реологія харчових продуктів [Текст]: підручник
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN 978-966-184-184-9
Книга (аналіт. опис)
Сукманов, В. О.
Вплив високого тиску на вихід та мікроструктуру яблучного пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Вплив високого тиску на вихід та мікроструктуру яблучного пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічн...
б.р.
ISBN відсутній
Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічн...
б.р.
ISBN відсутній