Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Нац. ун-т харч. технологій,
До списку авторів
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Гередчук, А. М.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінанрних з використанням каротиновмісних...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
2017 р.
ISBN відсутній
Гередчук, А. М.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінанрних з використанням каротиновмісних...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
2017 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Матяс, Д. С.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Матяс, Д. С.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шеїна, А. В.
Наукове обгрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2019 р.
ISBN відсутній
Шеїна, А. В.
Наукове обгрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ізмайлова, О. О.
Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст]: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02
2019 р.
ISBN відсутній
Ізмайлова, О. О.
Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст]: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна, Л. О.
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів ...: автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12
2019 р.
ISBN відсутній
Кривопляс-Володіна, Л. О.
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів ...: автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мазур, Л. С.
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-порис...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Мазур, Л. С.
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-порис...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Піщик, О. В.
Стратегії та механізми реалізації соціальної політики у забезпеченні житлом населення [Текст]: автореф. дис... канд. екон. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Піщик, О. В.
Стратегії та механізми реалізації соціальної політики у забезпеченні житлом населення [Текст]: автореф. дис... канд. екон. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Звягінцева-Семенець, Ю. П.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Звягінцева-Семенець, Ю. П.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколої...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Халікова, Е. Ф.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Халікова, Е. Ф.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Рачок, В. В.
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах бе...: автореф. дис... канд. техн. наук : 08.00.02
2019 р.
ISBN відсутній
Рачок, В. В.
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах бе...: автореф. дис... канд. техн. наук : 08.00.02
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Захаров, В. В.
Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки [Текст]: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12
2019 р.
ISBN відсутній
Захаров, В. В.
Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки [Текст]: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тракало, Т. О.
Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.02
2018 р.
ISBN відсутній
Тракало, Т. О.
Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.02
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бурлака, Т. В.
Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2018 р.
ISBN відсутній
Бурлака, Т. В.
Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Махинько, В. М.
Наукове обгрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Махинько, В. М.
Наукове обгрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Хваста, M. M.
Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробників [Т...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2018 р.
ISBN відсутній
Хваста, M. M.
Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробників [Т...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Петренко, М. М.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетик...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Петренко, М. М.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетик...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Белінська, К. О.
Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Белінська, К. О.
Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Іжевська, О. П.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону[Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Іжевська, О. П.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону[Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній