Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: цукрозамінники
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> цукрозамінники
Друк списку
--> Продукти (харчування)
----> цукрозамінники
Рубрика
- Назва:
- цукрозамінники
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стев...
б.р.
ISBN відсутній
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стев...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Штангеєва, Н. І.
Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Штангеєва, Н. І.
Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...: автореф. дис. : 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2008 р.
ISBN відсутній
Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...: автореф. дис. : 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2008 р.
ISBN відсутній
Стаття
Крылова, Э. Н.
Использование подсластителей при получении молочных масс [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крылова, Э. Н.
Использование подсластителей при получении молочных масс [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Рудаков, О. Б.
Натуральные и синтетические подсластители [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Рудаков, О. Б.
Натуральные и синтетические подсластители [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Крылова, Э. Н.
Инновационные технологии производства ириса на подсластителях [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крылова, Э. Н.
Инновационные технологии производства ириса на подсластителях [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Румянцева, В. В.
Продукты ферментативного гидролиза инулина в производстве леденцоыой карамели
б.р.
ISBN відсутній
Румянцева, В. В.
Продукты ферментативного гидролиза инулина в производстве леденцоыой карамели
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Новицький, К. О.
Механізм реалізації інноваційного потенціалу природних цукрозамінників ( на прикладі стевії) [Текст]: автореф. дис … канд.. екон. наук : 08.00.03
2016 р.
ISBN відсутній
Новицький, К. О.
Механізм реалізації інноваційного потенціалу природних цукрозамінників ( на прикладі стевії) [Текст]: автореф. дис … канд.. екон. наук : 08.00.03
2016 р.
ISBN відсутній
Стаття
Осьмак, Т.
Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Осьмак, Т.
Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Стаття
Ван Моурик, С. В.
Компания "Аспасвит" - российский производитель смесей интенсивных подсластителей
б.р.
ISBN відсутній
Ван Моурик, С. В.
Компания "Аспасвит" - российский производитель смесей интенсивных подсластителей
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Поваляева, Н. А.
Подсластители ООО "Зеленые линии" - когда инновации соответствуют традициям
б.р.
ISBN відсутній
Поваляева, Н. А.
Подсластители ООО "Зеленые линии" - когда инновации соответствуют традициям
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Вербицький, С. Б.
Підсолоджувачі та норми щодо їх використання, запроваджені у ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Підсолоджувачі та норми щодо їх використання, запроваджені у ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній