Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
Плахотін, В. Я. - Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
Стаття
Автор: Плахотін, В. Я.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Плахотін, В. Я.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку / В. Я. Плахотін, А. Т. Безусов, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.36-37.
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : продукції
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : консервне
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку / В. Я. Плахотін, А. Т. Безусов, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.36-37.
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Виробництво : продукції
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : консервне