Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Митрофанов, Н. С. - Мясо птицы - важнейший компонент мясных продуктов + [Електрон. ресурс]
Митрофанов, Н. С. - Мясо птицы - важнейший компонент мясных продуктов + [Електрон. ресурс]
Стаття
Автор: Митрофанов, Н. С.
Мясные технологии. Мясо птицы - важнейший компонент мясных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Митрофанов, Н. С.
Мясные технологии. Мясо птицы - важнейший компонент мясных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Митрофанов, Н. С.
Мясо птицы - важнейший компонент мясных продуктов + [Електрон. ресурс] / Н. С. Митрофанов // Мясные технологии. – 2007. – N2. – С.14-17. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : продуктів птахівництва
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Митрофанов, Н. С.
Мясо птицы - важнейший компонент мясных продуктов + [Електрон. ресурс] / Н. С. Митрофанов // Мясные технологии. – 2007. – N2. – С.14-17. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : продуктів птахівництва
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів