Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Полумбрик, М. О. - Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...
Полумбрик, М. О. - Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...
Автореферат/Дисертація
Автор: Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...: автореф. дис. : 05.18.01
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...: автореф. дис. : 05.18.01
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
36.86 П53
Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] + [Електрон. ресурс] : автореф. дис. : 05.18.01 / М. О. Полумбрик. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2008. – 20 с. : 2.00.
ББК 36.86 П53
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
87/АД Читальний зал для науковців
36.86 П53
Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] + [Електрон. ресурс] : автореф. дис. : 05.18.01 / М. О. Полумбрик. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2008. – 20 с. : 2.00.
ББК 36.86 П53
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
87/АД Читальний зал для науковців