Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дробот, В. - Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста ...
Дробот, В. - Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста ...
Стаття
Автор: Дробот, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дробот, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста ...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Дробот, В.
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста [Текст] / В. Дробот, Ю. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N4. – С.48-50.
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Домішок : харчовий
Дробот, В.
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста [Текст] / В. Дробот, Ю. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N4. – С.48-50.
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : сироп
загальний = Домішок : харчовий