Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В. - Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]
Сирохман, І. В. - Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]
Книга
Автор: Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN 966-364-899-6
Автор: Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN 966-364-899-6
(UA) Книга
65.421.51я73 С40
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 636 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ . – ISBN 966-364-899-6 : 76.50.
ББК 65.421.51я73 С40
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : халва
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Страва : національна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Асортимент
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Продукти (харчування) : жуйка
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Метод : дослідження
загальний = Дослідження : якості
348641 Загальний читальний зал
348642 Загальний читальний зал
348643 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
348644 Навч. абонемент
348645 Навч. абонемент
366776 Навч. абонемент
374126 Навч. абонемент
65.421.51я73 С40
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 636 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ . – ISBN 966-364-899-6 : 76.50.
ББК 65.421.51я73 С40
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : халва
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Страва : національна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Асортимент
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Продукти (харчування) : жуйка
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Метод : дослідження
загальний = Дослідження : якості
348641 Загальний читальний зал
348642 Загальний читальний зал
348643 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
348644 Навч. абонемент
348645 Навч. абонемент
366776 Навч. абонемент
374126 Навч. абонемент