Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткач, Н. I. - Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР
Ткач, Н. I. - Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР
Електронний ресурс
Автор: Ткач, Н. I.
Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: ПУСКУ, 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Ткач, Н. I.
Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: ПУСКУ, 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Електронний ресурс
36.99-5я73 Т48
Ткач, Н. I.
Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Н. I. Ткач. – Електрон. дані. – Полтава : ПУСКУ, 2010. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера : 153.39 грн.
ББК 36.99-5я73 Т48
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств з основами САПР
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
675/А Читальний зал для науковців
36.99-5я73 Т48
Ткач, Н. I.
Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Н. I. Ткач. – Електрон. дані. – Полтава : ПУСКУ, 2010. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера : 153.39 грн.
ББК 36.99-5я73 Т48
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування підприємств з основами САПР
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Технологія : консервування
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
675/А Читальний зал для науковців