Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кригер, А. В. - Влияние ферментных композиций на протеолиз в сырах [Текст] + [Електронний ресурс]
Кригер, А. В. - Влияние ферментных композиций на протеолиз в сырах [Текст] + [Електронний ресурс]
Стаття
Автор: Кригер, А. В.
Сыроделие и маслоделие. Влияние ферментных композиций на протеолиз в сырах [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Кригер, А. В.
Сыроделие и маслоделие. Влияние ферментных композиций на протеолиз в сырах [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Кригер, А. В.
Влияние ферментных композиций на протеолиз в сырах [Текст] + [Електронний ресурс] / А. В. Кригер, А. Н. Белов // Сыроделие и маслоделие. – 2010. – N3. – С.38-40. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Процес (технологічний)
Кригер, А. В.
Влияние ферментных композиций на протеолиз в сырах [Текст] + [Електронний ресурс] / А. В. Кригер, А. Н. Белов // Сыроделие и маслоделие. – 2010. – N3. – С.38-40. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Процес (технологічний)