Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кригер, А. В. - Влияние состава ферментных композиций на качество сыров [Текст]
Кригер, А. В. - Влияние состава ферментных композиций на качество сыров [Текст]
Стаття
Автор: Кригер, А. В.
Сыроделие и маслоделие. Влияние состава ферментных композиций на качество сыров [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Кригер, А. В.
Сыроделие и маслоделие. Влияние состава ферментных композиций на качество сыров [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Кригер, А. В.
Влияние состава ферментных композиций на качество сыров [Текст] / А. В. Кригер, А. Н. Белов // Сыроделие и маслоделие. – 2010. – N6. – С.22-23.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Біохімія
Кригер, А. В.
Влияние состава ферментных композиций на качество сыров [Текст] / А. В. Кригер, А. Н. Белов // Сыроделие и маслоделие. – 2010. – N6. – С.22-23.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Біохімія