Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Розробка технологічно стабільних емульсій з використанням оброблення у вихровому шарі феромагнітн...
Капліна, Т. В. - Розробка технологічно стабільних емульсій з використанням оброблення у вихровому шарі феромагнітн...
Книга (аналіт. опис)
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23. Розробка технологічно стабільних емульсій з використанням оброблення у вихровому шарі феромагнітн...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23. Розробка технологічно стабільних емульсій з використанням оброблення у вихровому шарі феромагнітн...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81 О-16
Капліна, Т. В.
Розробка технологічно стабільних емульсій з використанням оброблення у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] / Т. В. Капліна, О. В. Іванова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 88─94.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : соус
36.81 О-16
Капліна, Т. В.
Розробка технологічно стабільних емульсій з використанням оброблення у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] / Т. В. Капліна, О. В. Іванова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 23 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 88─94.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : соус