Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]
Хомич, Г. П. - Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]
Диссертация
Автор: Хомич, Г. П.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]: дис. ... докт. техн. наук : 05.18.13
2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]: дис. ... докт. техн. наук : 05.18.13
2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Дисертація
36.91 Х76
Хомич, Г. П.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : дис ... докт. техн. наук : 05.18.13 / Г. П. Хомич ; Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2012. – 417 с.
ББК 36.91 Х76
загальний = Переробка : ягід
загальний = Переробка : фруктів
110/Д Читальний зал для науковців
36.91 Х76
Хомич, Г. П.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : дис ... докт. техн. наук : 05.18.13 / Г. П. Хомич ; Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2012. – 417 с.
ББК 36.91 Х76
загальний = Переробка : ягід
загальний = Переробка : фруктів
110/Д Читальний зал для науковців