Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Штонда, О. А. - Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
Штонда, О. А. - Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
Стаття
Автор: Штонда, О. А.
Мясное дело. Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Штонда, О. А.
Мясное дело. Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Штонда, О. А.
Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст] / О. А. Штонда, В. М. Ісраелян // Мясное дело. – 2013. – № 10. – С. 24─25.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : птиці
загальний = Цінність : харчова
Штонда, О. А.
Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст] / О. А. Штонда, В. М. Ісраелян // Мясное дело. – 2013. – № 10. – С. 24─25.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Переробка : птиці
загальний = Цінність : харчова