Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор:
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2014 г.
ISBN 978-966-2678-20-8
Автор:
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2014 г.
ISBN 978-966-2678-20-8
(UA) Книга
65.431.14-80я73 О-64
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова, Л. О. Радченко, К. П. Вініченко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2014. – 411 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-966-2678-20-8.
ББК 65.431.14-80я73 О-64
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Туризм
загальний = Організація : громадського харчування
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура харчування
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Культура харчування
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
375498 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
375499 Навч. абонемент
375500 Навч. абонемент
376357 Навч. абонемент
376358 Навч. абонемент
376359 Навч. абонемент
380670 Навч. абонемент
380671 Навч. абонемент
65.431.14-80я73 О-64
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова, Л. О. Радченко, К. П. Вініченко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2014. – 411 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-966-2678-20-8.
ББК 65.431.14-80я73 О-64
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Туризм
загальний = Організація : громадського харчування
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура харчування
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Культура харчування
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
375498 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
375499 Навч. абонемент
375500 Навч. абонемент
376357 Навч. абонемент
376358 Навч. абонемент
376359 Навч. абонемент
380670 Навч. абонемент
380671 Навч. абонемент