Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
Стаття
Автор:
Харчова наука і технологія. Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст] / I. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 3. – С. 23─26 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Мікробіологія
Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст] / I. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 3. – С. 23─26 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Мікробіологія