Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
Книга (аналіт. опис)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81 О-16
Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст] / В. А. Гніцевич, І. Б. Левіт, Н. А. Федотова, Д. С. Афенченко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 186–193.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
36.81 О-16
Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст] / В. А. Гніцевич, І. Б. Левіт, Н. А. Федотова, Д. С. Афенченко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 186–193.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів