Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Крижова, Ю. - Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці [Текст]
Крижова, Ю. - Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці [Текст]
Стаття
Автор: Крижова, Ю.
Продовольча індустрія АПК. Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Крижова, Ю.
Продовольча індустрія АПК. Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Крижова, Ю.
Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці [Текст] / Ю. Крижова, I. Кишенько // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 3. – С. 20–25 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Сировина : жирова
Крижова, Ю.
Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці [Текст] / Ю. Крижова, I. Кишенько // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 3. – С. 20–25 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Сировина : жирова