Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шидакова-Каменюка, О. Г. - Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
Шидакова-Каменюка, О. Г. - Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
Книга (аналіт. опис)
Автор: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст]. Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36-1я431 Х22
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 261–263.
загальний = Оцінка
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
36-1я431 Х22
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2013 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ; редколегiя О. О. Шубін, [та ін.]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 261–263.
загальний = Оцінка
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати