Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Манжос, О. Ф. - Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст]
Манжос, О. Ф. - Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст]
Стаття
Автор: Манжос, О. Ф.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Манжос, О. Ф.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Манжос, О. Ф.
Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст] / О. Ф. Манжос, Л. Б. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 72–78 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1424.
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Властивість
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Технологія : інноваційна
Манжос, О. Ф.
Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст] / О. Ф. Манжос, Л. Б. Олійник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2018. – № 1 (85). – С. 72–78 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1424.
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Властивість
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Технологія : інноваційна