Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ощипок, І. М. - Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
Ощипок, І. М. - Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
Стаття
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Ощипок, І. М.
Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2008. – N6. – С.26(Закінчення. Поч. у N 5/2008 р.).
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Переробка : птиці
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
Ощипок, І. М.
Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2008. – N6. – С.26(Закінчення. Поч. у N 5/2008 р.).
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Переробка : птиці
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Зберігання : продуктів твариництва