Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жигунов, Д. О. - Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст]
Жигунов, Д. О. - Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст]
Стаття
Автор: Жигунов, Д. О.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Жигунов, Д. О.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Жигунов, Д. О.
Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст] / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2018. – Т. 82, вип. 2. – С. 23–29.
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Показник : якості
загальний = Властивість
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Домішок
загальний = Процес : технологічний
Жигунов, Д. О.
Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст] / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2018. – Т. 82, вип. 2. – С. 23–29.
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Показник : якості
загальний = Властивість
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Домішок
загальний = Процес : технологічний