Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетра...
Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетра...
Стаття
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетра...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетра...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 167–173 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Сировина : нетрадиційна
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
загальний = Технологія : харчова
Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 167–173 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Сировина : нетрадиційна
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
загальний = Технологія : харчова