Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. В. - Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів [Текст]
Баль-Прилипко, Л. В. - Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів [Текст]
Стаття
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Баль-Прилипко, Л. В.
Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, М. В. Рябовол // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 131–137.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Плоди : апельсин
загальний = Технологія : харчова
Баль-Прилипко, Л. В.
Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, М. В. Рябовол // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 131–137.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Плоди : апельсин
загальний = Технологія : харчова