Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Штонда, О. А. - Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикат...
Штонда, О. А. - Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикат...
Стаття
Автор: Штонда, О. А.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикат...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Штонда, О. А.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикат...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Штонда, О. А.
Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикатів [Текст] / О. А. Штонда, В. М. Пасічний // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 194–200.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Технологія : харчова
Штонда, О. А.
Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикатів [Текст] / О. А. Штонда, В. М. Пасічний // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 194–200.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Технологія : харчова