Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Поварова, Н. М. - Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м...
Поварова, Н. М. - Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м...
Стаття
Автор: Поварова, Н. М.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Поварова, Н. М.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Поварова, Н. М.
Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м’ясних виробах [Текст] / Н. М. Поварова, Л. А. Мельник // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 226–233.
загальний = Використання
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : харчова
Поварова, Н. М.
Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м’ясних виробах [Текст] / Н. М. Поварова, Л. А. Мельник // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 226–233.
загальний = Використання
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : харчова