Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Назаренко, В. О. - Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу [Текст]
Назаренко, В. О. - Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу [Текст]
Стаття
Автор: Назаренко, В. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Назаренко, В. О.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Назаренко, В. О.
Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу [Текст] / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – С. 60–67 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1231.
загальний = Оцінка
загальний = Властивість
загальний = Продукти (харчування) : сир
Назаренко, В. О.
Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу [Текст] / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2017. – № 1 (83). – С. 60–67 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1231.
загальний = Оцінка
загальний = Властивість
загальний = Продукти (харчування) : сир