Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Н. В. - Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс]
Олійник, Н. В. - Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Олійник, Н. В.
Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс]: робочий зошит для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології», «Харчові технології»
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Н. В.
Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс]: робочий зошит для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології», «Харчові технології»
Видавництво: ПУЕТ, 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
Олійник, Н. В.
Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс] : робочий зошит для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології», «Харчові технології» / Н. В. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 62 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
спеціальний = Спеціальності : Процеси і апарати харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес (технологічний)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв
Олійник, Н. В.
Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс] : робочий зошит для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології», «Харчові технології» / Н. В. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 62 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.
спеціальний = Спеціальності : Процеси і апарати харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес (технологічний)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Процеси і апарати харчових виробництв