Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Lundberg, Donald E. - The Restaurant. From Concept to Operation
Lundberg, Donald E. - The Restaurant. From Concept to Operation
Книга
Автор: Lundberg, Donald E.
The Restaurant. From Concept to Operation
Видавництво: John Wiley and Sons, Inc., 1993 г.
ISBN 0-471-57883-5
Автор: Lundberg, Donald E.
The Restaurant. From Concept to Operation
Видавництво: John Wiley and Sons, Inc., 1993 г.
ISBN 0-471-57883-5
(UA) Книга
65.9(7США)424 Л22
Lundberg, Donald E.
The Restaurant. From Concept to Operation / Donald E. Lundberg, John R. Walker. – Second edition. – New York : John Wiley and Sons, Inc., 1993. – 364 с. – Ресторан. От общего представления к операциям Ландберг Дональд, Уолкер Джон. – 2-е изд. – ISBN 0-471-57883-5 : 50.00.
ББК 65.9(7США)424 Л22
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Філологічні науки : Мовознавство : Мови світу : Англійська мова
загальний = Харчування : громадське
загальний = Економіка США
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Підприємство : ресторан
286009 Наук. абонемент
65.9(7США)424 Л22
Lundberg, Donald E.
The Restaurant. From Concept to Operation / Donald E. Lundberg, John R. Walker. – Second edition. – New York : John Wiley and Sons, Inc., 1993. – 364 с. – Ресторан. От общего представления к операциям Ландберг Дональд, Уолкер Джон. – 2-е изд. – ISBN 0-471-57883-5 : 50.00.
ББК 65.9(7США)424 Л22
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Філологічні науки : Мовознавство : Мови світу : Англійська мова
загальний = Харчування : громадське
загальний = Економіка США
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Підприємство : ресторан
286009 Наук. абонемент