Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дубцов, Г. Г. - Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции
Дубцов, Г. Г. - Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции
Книга
Автор: Дубцов, Г. Г.
Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции: Учеб. пособие
Серія: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Мастерство, 2002 г.
ISBN 5-294-00010-5
Автор: Дубцов, Г. Г.
Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции: Учеб. пособие
Серія: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Мастерство, 2002 г.
ISBN 5-294-00010-5
(UA) Книга
36.99я722 Д79
Дубцов, Г. Г.
Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : Учеб. пособие / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – М. : Мастерство, 2002. – 240 с. – (Среднее профессиональное образование) . – ISBN 5-294-00010-5 : 26.88.
ББК 36.99я722 Д79
ББК 36.86я722
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Асортимент
316333 Загальний читальний зал
316334 Загальний читальний зал
316335 Загальний читальний зал
316337 Загальний читальний зал
316336 Навч. абонемент
318770 Навч. абонемент
318771 Навч. абонемент
36.99я722 Д79
Дубцов, Г. Г.
Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : Учеб. пособие / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – М. : Мастерство, 2002. – 240 с. – (Среднее профессиональное образование) . – ISBN 5-294-00010-5 : 26.88.
ББК 36.99я722 Д79
ББК 36.86я722
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Асортимент
316333 Загальний читальний зал
316334 Загальний читальний зал
316335 Загальний читальний зал
316337 Загальний читальний зал
316336 Навч. абонемент
318770 Навч. абонемент
318771 Навч. абонемент