Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Суткович, Т. Ю. - Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
Суткович, Т. Ю. - Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
Книга (аналіт. опис)
Автор: Суткович, Т. Ю.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Суткович, Т. Ю.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
Кн.65.42 С83 Ан.36.88
Суткович, Т. Ю.
Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку / Т. Ю. Суткович // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.31-32.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.88
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
Кн.65.42 С83 Ан.36.88
Суткович, Т. Ю.
Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку / Т. Ю. Суткович // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.31-32.
ББК Кн.65.42 С83 Ан.36.88
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв