Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Васюкова, А. Т. - Повышение качества пищевых продуктов с тритикале
Васюкова, А. Т. - Повышение качества пищевых продуктов с тритикале
Книга (аналіт. опис)
Автор: Васюкова, А. Т.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Повышение качества пищевых продуктов с тритикале
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Васюкова, А. Т.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Повышение качества пищевых продуктов с тритикале
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.82
Васюкова, А. Т.
Повышение качества пищевых продуктов с тритикале / А. Т. Васюкова, В. Р. Давыдова, М. В. Васюков, А. И. Ярошева // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.248-251.
ББК 36.82
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : борошно
36.82
Васюкова, А. Т.
Повышение качества пищевых продуктов с тритикале / А. Т. Васюкова, В. Р. Давыдова, М. В. Васюков, А. И. Ярошева // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.248-251.
ББК 36.82
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : борошно