Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Черевко, О. I. - Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
Черевко, О. I. - Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
Книга (аналіт. опис)
Автор: Черевко, О. I.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Черевко, О. I.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі. Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.86 + 36-1
Черевко, О. I.
Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації / О. I. Черевко, В. В. Полевич, Р. Г. Коваленко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.257-259.
ББК 36.86 + 36-1
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Ароматизатор
36.86 + 36-1
Черевко, О. I.
Дослідження стійкості ароматизаторів та методів їх стабілізації / О. I. Черевко, В. В. Полевич, Р. Г. Коваленко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції, 24 жовтня 2002 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – С.257-259.
ББК 36.86 + 36-1
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Ароматизатор