Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Вершко, Н. В. - Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності
Вершко, Н. В. - Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності
Книга (аналіт. опис)
Автор: Вершко, Н. В.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 7. Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Вершко, Н. В.
Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 7. Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81О-16
Вершко, Н. В.
Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності / Н. В. Вершко, Т. О. Колісниченко // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 7 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. – С.38-40.
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Клінічна медицина : Загальна терапія : Дієтотерапія. Лікувальне харчування
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
36.81О-16
Вершко, Н. В.
Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності / Н. В. Вершко, Т. О. Колісниченко // Обладнання та технології харчових виробництв. Вип. 7 : Тематичний збірник наукових праць / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. – С.38-40.
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Клінічна медицина : Загальна терапія : Дієтотерапія. Лікувальне харчування
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова