Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Домішок
Рубрики
--> Домішок
Друк списку
--> Домішок
Рубрика
- Назва:
- Домішок
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Бойко, В.
Ключевые ароматы [Текст]: Применение ароматических добавок и эмульсий в алкогольной продукции
б.р.
ISBN відсутній
Бойко, В.
Ключевые ароматы [Текст]: Применение ароматических добавок и эмульсий в алкогольной продукции
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження мікробіологічних показників соусів емульсійних із водоростевими добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження мікробіологічних показників соусів емульсійних із водоростевими добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8
Книга
Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари [Текст]: підручник
Знання, 2009 р.
ISBN 978-966-346-500-5
Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари [Текст]: підручник
Знання, 2009 р.
ISBN 978-966-346-500-5
Стаття
Грошев, А.
Содержание йода в макаронных изделиях с йодосодержащими добавками при хранении
б.р.
ISBN відсутній
Грошев, А.
Содержание йода в макаронных изделиях с йодосодержащими добавками при хранении
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мазалова, Л.
Сравнительный анализ заменителей масла какао лауринового и нелауринового типов
б.р.
ISBN відсутній
Мазалова, Л.
Сравнительный анализ заменителей масла какао лауринового и нелауринового типов
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Жигунов, Д. О.
Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Жигунов, Д. О.
Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ласинский, Е. В.
Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей
б.р.
ISBN відсутній
Ласинский, Е. В.
Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Замыслов, Э.
Внимание! Оксобиоразложение [Текст]: биоразлагающие добавки на рынке СНГ
б.р.
ISBN відсутній
Замыслов, Э.
Внимание! Оксобиоразложение [Текст]: биоразлагающие добавки на рынке СНГ
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сучасні емульгатори і стабілізаційні системи у виробництві масложирових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сучасні емульгатори і стабілізаційні системи у виробництві масложирових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Проселкова, Т. И.
Новая концепция обеспечения качества и безопасности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Проселкова, Т. И.
Новая концепция обеспечения качества и безопасности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Селиванская, И. А.
Использование соевого белково-жирового обогатителя в мясных продуктах нового поколения
б.р.
ISBN відсутній
Селиванская, И. А.
Использование соевого белково-жирового обогатителя в мясных продуктах нового поколения
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Гута, А. А.
Современные технологии мясопереработки : вкус и рентабельность [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гута, А. А.
Современные технологии мясопереработки : вкус и рентабельность [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Стартовые и защитные культуры - естественная микрофлора пищевых продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стартовые и защитные культуры - естественная микрофлора пищевых продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Роговий, І. С.
Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Роговий, І. С.
Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній