Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Поперечний, А. М.
До списку авторів
Поперечний, А. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник
ХДАТОХ, 2002 р.
ISBN 966-7885-16-X
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв: Підручник
ХДАТОХ, 2002 р.
ISBN 966-7885-16-X
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
Дослідження ультрафільтраційного концентрування соэвого молока
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Дослідження ультрафільтраційного концентрування соэвого молока
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
Конвективне сушіння топінамбура і плодів глоду у віброкиплячому шарі
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Конвективне сушіння топінамбура і плодів глоду у віброкиплячому шарі
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
Аналіз конструктивних особливостей сушарок із псевдозрідженим шаром і перспективи їх удосконаленн...
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Аналіз конструктивних особливостей сушарок із псевдозрідженим шаром і перспективи їх удосконаленн...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
До розробки апарата середньої продуктивності для смаження овочів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
До розробки апарата середньої продуктивності для смаження овочів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
Цінність горіхової сировини та передумови до процесів її переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Цінність горіхової сировини та передумови до процесів її переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Поперечний, А. М.
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0335-0
Поперечний, А. М.
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0335-0
Книга
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-9662678-15-4
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-9662678-15-4
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Світ книг, 2017 р.
ISBN 978-9662678-15-4
Черевко, О. I.
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: підручник
Світ книг, 2017 р.
ISBN 978-9662678-15-4
Книга
Поперечний, А. М.
Магістерська робота. Методологія її виконання. Напрям "Машинобудування та матеріалообробка" [Текст]: навч. посіб. для студ. спец. 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових...
Магнолія-2006, 2017 р.
ISBN 978-617-574-050-7
Поперечний, А. М.
Магістерська робота. Методологія її виконання. Напрям "Машинобудування та матеріалообробка" [Текст]: навч. посіб. для студ. спец. 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових...
Магнолія-2006, 2017 р.
ISBN 978-617-574-050-7