Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сімакова, О. О.
До списку авторів
Сімакова, О. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Горяйнова, Ю. А.
Вплив добавок чорноплідної горобини на амілолітичну активність пшеничного борошна
б.р.
ISBN відсутній
Горяйнова, Ю. А.
Вплив добавок чорноплідної горобини на амілолітичну активність пшеничного борошна
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Шубін, О. О.
Перспективи використання чорноплідної горобини для детоксикації організму від важких металів
б.р.
ISBN відсутній
Шубін, О. О.
Перспективи використання чорноплідної горобини для детоксикації організму від важких металів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Шубін, О. О.
Фізико- хімічне обгрунтування антиоксидантних властивостей рослин
б.р.
ISBN відсутній
Шубін, О. О.
Фізико- хімічне обгрунтування антиоксидантних властивостей рослин
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Шубін, О. О.
Спектральні дослідження природних антиоксидантів
б.р.
ISBN відсутній
Шубін, О. О.
Спектральні дослідження природних антиоксидантів
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Сімакова, О. О.
Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сімакова, О. О.
Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Семенова, Л. Я.
Вплив морської капусти на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Семенова, Л. Я.
Вплив морської капусти на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Інформаційне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан та перс...
б.р.
ISBN відсутній
Інформаційне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан та перс...
б.р.
ISBN відсутній