Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: цукрозамінники
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> цукрозамінники
Друк списку
--> Продукти (харчування)
----> цукрозамінники
Рубрика
- Назва:
- цукрозамінники
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Герасимова, В.
Подробнее о свойствах сахаров, заменителей и подсластителей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Герасимова, В.
Подробнее о свойствах сахаров, заменителей и подсластителей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Осьмак, Т.
Соєвмісний білковий компонент - перспективний інгредієнт замороженого десерту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Осьмак, Т.
Соєвмісний білковий компонент - перспективний інгредієнт замороженого десерту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дорохович, А. Н.
Сахарозаменители нового поколения низкой калорийности и гликемичности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, А. Н.
Сахарозаменители нового поколения низкой калорийности и гликемичности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Абрамова, А. Г.
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 р.
ISBN відсутній
Абрамова, А. Г.
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Матяс, Д. С.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Матяс, Д. С.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2019 р.
ISBN відсутній
Стаття
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Стаття
Перковец, М.
Инулин и олигофруктоза в шоколаде и желейном мармеладе [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Перковец, М.
Инулин и олигофруктоза в шоколаде и желейном мармеладе [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Горбань, Н.
Крахмальные сиропы и патоки вполне подходят как заменители сахара [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Горбань, Н.
Крахмальные сиропы и патоки вполне подходят как заменители сахара [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Григоренко, Н.
Натуральний цукрозамінник із цукрового сорго [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Григоренко, Н.
Натуральний цукрозамінник із цукрового сорго [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Поговорим о сахарозаменителях, а также подсластителях глюкозидного происхождения [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поговорим о сахарозаменителях, а также подсластителях глюкозидного происхождения [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Поговорим о сахарозаменителях, а также подсластителях глюкозидного происхождения [Текст] + [Елект...
б.р.
ISBN відсутній
Поговорим о сахарозаменителях, а также подсластителях глюкозидного происхождения [Текст] + [Елект...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шубина, О.
Подсластители и сахарозаменители. Определение и основные качества [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шубина, О.
Подсластители и сахарозаменители. Определение и основные качества [Текст]
б.р.
ISBN відсутній